Om Wallners

Vi följer aktuell miljölagstiftning och de krav som finns

För kunder som är i behov av unika transportlösningar

Wallners Specialtransporter är ett åkeri i Falun som erbjuder säkra och effektiva specialtransporter. Vår affärsidé är att utföra säkra och kompletta transportlösningar inom specialtransportområdet till alla typer av företag, små som stora. Vårt mål är att vara ledande inom specialtransporter och vara det självklara valet för kunder som är i behov av en unik transportlösning.

Våra kunder ska känna att de kan lita på oss och att vi alltid är på plats vid överenskommen tid. Vi är flexibla och kan lösa eventuella problem som uppstår på enkelt och tidseffektivt sätt. Genom att anlita våra tjänster kan du vara säker på att ditt gods fraktas på ett godkänt och säkert sätt från A till B.

Vi är ett transportföretag som alltid sätter kunden i centrum

Vår personal är trevliga och kompetenta med erfarenhet av tunga transporter. Oavsett transportstorlek har vi den kompetens som krävs för säker specialtransport. Vi har en stor maskinpark och kan erbjuda fordon och trailers som är lämpliga för våra kunders behov.

Wallners Specialtransporter ska vara den självklara transportören när det gäller tungtransporter. Vi är ett transportföretag som alltid sätter kunden i centrum.

Vill du veta mer om vår verksamhet?

Kontakta oss för mer information!

Personal

Vi har duktiga chaufförer som gärna hjälper Er med transporten

Mikael Wallner, VD
070-267 80 00

Jan Alm
070-267 80 04

Tomas Mångs
070-267 80 05

Lennart Hagström
073-267 01 15

Agneta Wallner, administration
070-689 07 93

Mattias Lövkvist
070-660 33 87